Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ο Κώστας Χρυσόγονος στις Σέρρες: Η κοινωνία την Κυριακή επιλέγει Κυβέρνηση της Αριστεράς με ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό και αυτοδύναμο



Την Κεντρική προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών το απόγευμα της Παρασκευής 23/1 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών. Ομιλητής ήταν ο σερραϊκής καταγωγής ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Σερρών Αφρ. Σταμπουλή, Παν.Κοτρώνης, Ιορδ. Σαββίδου, Ελ.Αβραμάκης Γαλιάνου Ευ., Καρτερός Μ., Καπανταϊδης Γ. και Μυλωνά Ειρ., καθώς και πολλά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, που γέμισαν την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.



Ο Κώστας Χρυσόγονος στην ομιλία του επισήμανε ότι η πολιτική των μνημονίων της Τρόικα, είναι αποτυχημένη και αδιέξοδη. Ενώ τόνισε ότι οι προσεχείς ελληνικές εκλογές μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα μιας διαδικασίας «ντόμινο», η οποία θα επεκταθεί στη συνέχεια και σε άλλες χώρες και θα οδηγήσει στη σταδιακή αλλαγή των συσχετισμών δυνάμεων τουλάχιστον στον ευρωμεσογειακό χώρο. Ζητούμενο επομένως είναι να μείνουν οι πολίτες απτόητοι από τον ασκούμενο οικονομικό εκβιασμό και να εξασφαλίσουν την επικράτηση της ριζοσπαστικής αριστεράς. Ενώ κατέληξε με την προτροπή Στις εκλογές της Κυριακής η κοινωνία επιλέγει Κυβέρνηση της Αριστεράς με ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό και αυτοδύναμο. Να τονίσουμε εδώ ότι η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μοναδική που πραγματοποιήθηκε από κόμμα, στις Σέρρες σε αυτές τις εκλογές!. Είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία δεν πραγματοποίησε προεκλογικά κάποια εκδήλωση στο λεγόμενο «κάστρο» της και αυτό …λέει πολλά! 





 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου