Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, με ηρεμία και ευπρέπεια στον πολιτικό διάλογο


Η ακατάσχετη σκανδαλολογία δηλητηριάζει ολοένα και περισσότερο τον ελληνικό δημόσιο βίο. Προσωπικές και σε μεγάλο βαθμό ανούσιες φραστικές αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις κυριαρχούν στο πολιτικό προσκήνιο. Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων όχι μόνο δεν αναδεικνύονται και δεν συζητούνται, αλλά και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η αντιμετώπιση των σκανδάλων και των ποινικών αδικημάτων, τα οποία ενδεχομένως έχουν τελεστεί από πολιτικά ή άλλα πρόσωπα, είναι δουλειά την Δικαιοσύνης. Πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη να επιτελέσει το καθήκον της και την αποστολή της. Πρέπει να σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε σε αυτή με οποιονδήποτε τρόπο και πρέπει οι πολιτικοί να επικεντρωθούν στην πραγματική τους αποστολή, που είναι να βρουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Να βρουν λύσεις για το πρόβλημα της ανεργίας, να βρουν λύσεις για το πρόβλημα της πτωχοποίησης, να βρουν ένα δρόμο και να τον χαράξουν, ώστε να υπάρχει ένα αύριο για τον ελληνισμό στον ελλαδικό χώρο.
Δεν επιτρέπεται να ανακυκλώνουμε με ακόμα χειρότερο τρόπο την πόλωση προηγούμενων δεκαετιών και τους εθνικούς διχασμούς, οι οποίοι οδήγησαν πάντα σε εθνικές καταστροφές. Οι ώρες είναι κρίσιμες. Πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και ευπρέπεια στον πολιτικό διάλογο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου